Over ons

Omdat veiligheid en zekerheid belangrijk is

NephroCare RKZ is een zorginstelling voor behandeling van patiënten waarbij de nierfunctie bijna of geheel is opgeheven. In het centrum worden zowel hemodialyse als peritoneaal dialyse uitgevoerd. Het centrum is gelegen op de eerste etage boven de Rabobank aan het Stationsplein 23 A te Beverwijk en goed toegankelijk met de lift. Wij hebben een grote zaal met 11 dialyse stations. De dialyse zaal heeft veel licht, ruimte en fraai uitzicht op het Stationsplein en omgeving. Patiëntvriendelijkheid en gastvrijheid spreekt voor ons vanzelf. Bezichtiging door u stellen wij op prijs. De koffie staat altijd klaar! Het behandelteam bestaat uit 3 nefrologen, dialyseverpleegkundigen, diëtisten, maatschappelijk werk, vaatchirurgen en radiologen.

 

Ontmoet ons team

Het behandelteam bestaat uit diverse professionals die werkzaam zijn op diverse fronten binnen het dialysecentrum: nefrologen; dialyseverpleegkundigen; dialyseassistente en gastvrouwen. Maar natuurlijk ook diëtisten; maatschappelijk werk, vaatchirurgen en radiologen.

 

Bekijk ons team 

Kwaliteit: HKZ-certificering

Ons centrum stelt hoge eisen aan kwaliteit. NephroCare RKZ heeft het kwaliteitskenmerk van de stichting Harmonisatie Kwaliteitsbevordering in de Zorgsector (HKZ). De Stichting HKZ heeft in samenwerking met de beroepsgroep, patiënten en overheid de normen vastgesteld. Driejaarlijkse visitatie met jaarlijkse evaluatiemomenten door een uitgebreide delegatie controleert ons centrum niet alleen op zorgprocessen, kwaliteitscriteria voor goede en veilige zorg, patiënttevredenheid, maar ook op technisch, bouwkundig en organisatorisch terrein.

Top